Haasta itsesi ja liity meihin!

10.9.2020

Triathlonteam 226 on nokialainen, Suomen Triathlonliittoon kuuluva, yleishyödyllinen, ei voittoa tavoitteleva, urheiluseura. Jäsenmaksu on aikuisilta 135 € kalenterivuodessa, uimahallikortin kausimaksu on 35 € Nokian uimahalliin. Ohjattuja harjoituksia on ympäri vuoden, vuodenajasta riippuen 2-6 kertaa viikossa. 

Triathlon on monipuolinen kestävyyslaji, jossa uidaan, pyöräillään ja juostaan eripituisilla matkoilla. Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Triathlonia voi harrastaa sekä kuntoilu- että kilpailumielessä. Tähtäin ei tarvitse olla ironman-matkan suorittamisessa, vaan laji sopii erinomaisesti oman kunnon ylläpitämiseen  ja parantamiseen. Mikäli päämääräsi on kilpailla triathlonissa, treenaaminen Triathlonteam 226:ssa mahdollistaa myös sen. Meiltä saat ammattilaisten vinkit tavoitteelliseen harjoitteluun sekä kannustavaa treeniseuraa. 

Seurassa on jäseniä noin 150, joista osa kilpailee eritasoisissa kisoissa ja osa on mukana ihan silkasta liikkumisen ilosta ja oman kunnon kehittämisen ja ylläpitämisen vuoksi.

Triathlonharrastuksen aloittaminen

Aloittamiseen et tarvitse muuta kuin halua liikkua ja iloista mieltä, uimalasit, tavallisen polkupyörän ja lenkkitossut. Monia mietityttää, voiko heikolla uimataidolla aloittaa harrastuksen. Kyllä voi! Meillä seurassa saa ammattimaista uimaopetusta juuri nimenomaan triathlonuintiin. Älä siis epäröi, vaan liity heti meihin. Mikäli jossain vaiheessa harjoittelustasi tulee tavoitteellista, voit alkaa miettimään lajinomaisten välineiden hankintaa. 


Tee itsellesi palvelus ja liity heti!

Triathlonteam 226 • Perhe, jonka voit valita
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Päivitetty 13.3.2022/ma