Kuntopiiri

Tee 6-12 toistoa / liike, toista sarja läpi kunnosta ja fiilikset riippuen 2-4 kertaa. Liikkeet: 1) kyykkyhyppy eteen ja taakse 2) kyykkyhyppy ylös 3) päkiöille nousu 4) punnerrus 5) dippipunnerrus 6) suorat vatsat  7) kyljet ja vinot vatsat 8) selkäliike jalat suorana 9) selkäliike jalat koukussa

Liike 1) Kyykkyhyppy eteen ja taakse.
Liike 2) Kyykkyhyppy ylös.
Liike 3) Päkiöille nousu.
Liike 4) Punnerrus, kevyempi versio. Punnerra koroketta vasten.
Punnerrus, raskaampi versio. Punnerra jalat korokkeen päällä tai maassa. Muista pitää keskikroppa ja yläselkä tiukkana, älä päästä selkää notkolle.
Liike 5) Dippipunnerrus kuva 1. Kyynärpäät osoittaa suoraan taakse, jalat 90 asteen kulmassa.
Dippipunnerrus kuva 2. Laskeudu vain niin alas, että jaksat kunnolla suoristaa ylösnoustessa kädet.
Liike 6) Suorat vatsat kuva 1. Yläkroppa noin 45 asteen kulmassa, jalat koukussa.
Suorat vatsat kuva 2. Suoristetaan jalat ja yläkroppa. Liikettä voi helpottaa niin, että suoristaa pelkästään jalat ja pitää yläkropan paikallaan.
Liike 7) Vinot vatsat ja kyljet kuva 1. Yläkroppa noin 45 asteen kulmassa. Kierrä yläkroppaa kunnolla oikealle ja vasemmalle, kyynärpää menossa kohti maata takaviistoon. Jalat pysyy paikallaan.
Vinot vatsat ja kyljet kuva 2.
Liike 8) Selkäliike jalat suorana. Jalat yhdessä, nostetaan suorana ylös. Nosta vain niin korkealle, kun pystyt hallitusti nostamaan.
Liike 9) Selkäliike jalat koukussa. Jalat 90 asteen koukkuun ja jalkapohjat kohti taivasta; liike ottaa enemmän takareisiin ja pakaroihin. Mallina Milja Axén