Päättäjäiset 2021

Kauden 2021 päättäjäiset Alisniemessä Nokialla 6.11.2021


Tämän vuoden päättäjäiset aloitettiin jo perinteeksi muodostuneilla Alisniemen Olympialaisilla. Tänäkin vuonna Krista ja Ursula olivat kehitelleet triathlonisteille kisalajeiksi vähän oudompia lajeja.

Porukka jaettiin kolmeen 9-10 hengen joukkueeseen. Tuttuun tapaan kisattiin pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan. Lajeina oli kaikkea muuta kuin uintia, pyöräilyä ja juoksua. Tarkasta pistelaskusta huolimatta kisan voittajajoukkueesta tuli vähän epäselvyyttä, joten tuomaristo kokoontui ja päätti, että tarvitaan ratkaiseva kierros. Niinpä bonuskierroksena vedettiin tikanheitto väärällä kädellä ja lopullisen pistelaskun jälkeen saatiin selkeä voittajajoukkue. Voittajajoukkueeksi nousi joukkue Kakkonen. 

Iso kiitos Kristalle ja Ursulalle, jotka ottivat jälleen vastuun päättäjäisten järjestämisestä. Hauskaa oli! 

Voittajan julistaminen ei käynytkään ihan helposti, joten tuomaristo eli Ursula ja Krista, kokoontui. Tuomaristo päätti järjestää bonuskierroksen ja lajiksi valikoitui tikanheitto väärällä kädellä. Bonuskierroksen jälkeen voittajaksi julistettiin joukkue nimeltään Kakkonen.


Ruokailu ja virallinen osuus


Kisailun jälkeen siirryttiin sisätiloihin. Ruoka oli tuttuun tapaan hyvää ja sitä oli tarpeeksi nälkäisille kisailijoille. Ruokailun jälkeen oli vuorossa juhlien virallinen osuus, jonka aluksi seuran hallituksen puheenjohtaja Ursula Helenius kävi läpi menneen kauden tapahtumia. 

Koronalla oli iso vaikutus vuoden alkupuolella etenkin aikuisten harjoituksiin. Puheenjohtaja kiitteli seuran aktiiveja, jotka kokosivat hiihto-, pyörä- ja polkujuoksulenkeille viikottain väkeä. 

Vaikka vain muutama palkittiin ansiokkaasta kaudesta, puheenjohtaja muistutti, että kaikki jäsenet ovat seuralle tärkeitä ja jokaisen panosta tarvitaan. Vain yhdessä tekemällä saadaan seuran tapahtumista ja harjoituksista sellaisia, että kaikilla on kivaa. Kauden 2021 palkitut 

Vuoden urheilija: Henri Vähä-Ypyä. Vuoden ikäkausiurheilija: Kai Ylä-Outinen. Vuoden tulokas: Sanna Kesti.

Vuoden Sisupussi: Ilona Hiltunen. Vuoden Pikku-Sisu: Leo Ukkonen. Vuoden kehittynein urheilija: Tiina Hult

Erityismaininta: Hannu "Niki" Henriksson. Niki on tällä kaudella osallistunut kaikkein ahkerimmin SM-kilpailuihin. Hän sain palkinnoksi suklaisen energipakkauksen.

Seuran talkoiden tehokaksikkoa muistettiin myös. Yyti ja Tomppa saivat molemmat 100 euron lahjakortit S-ryhmän liikkeisiin. 

Veljestenmaljan sai tänä vuonna Soile Hietikko, jonka hänelle luovutti viime vuonna Veljestenmaljan saanut Tommi Myllylä. Soile on pitkäaikainen seura-aktiivi, joka aiempina vuosina on kilpaillut ahkerasti. Nykyään Soile on enemmän  valmennuspuolella ja osallistuu ahkerasti seuran talkoisiin. Soile on aina iloinen ja kaikkia tasapuolisesti kannustava, ja hän on uusien jäsenten tuki ja turva.

Virallisen osuuden jälkeen oli mahdollisuus saunoa ja pulahtaa noin 5 asteiseen järveen. Väkeä ison saunan lauteilla olikin niin paljon, että välillä piti oikein paikkaa etsiä, että mahtui lauteille istumaan. 

Isot onnittelut palkituille ja kiitos kaikille osallistujille. Erityiskiitos kaikille, jotka auttoivat päättäreiden järjestelyissä. 

Päivitys: 7.11.2021/maise