Harkkakisa 3/4

  • ma 22.7.2024
  • Linnavuoren uimaranta, Nokia

Lähtö klo 18:30,  info klo 18:20. Kaikkien osallistujien tulee olla infossa paikalla. Lähtö- ja vaihtopaikka: Linnavuoren uimaranta, Nokia. Harkkakisojen järjestelyistä vastaa Janne Autero. Ei virallista ajanottoa, epävirallinen loppuaika otetaan ja laitetaan seuran Facebookiin ja Instagramiin @triathlonteam226_nokia, mikäli osallistuja ei sitä erikseen kiellä.

Matkat noin: 300 m - 9 km - 4 km.  Harkkakisa on avoin myös seuraan kuulumattomille.

Vapaaehtoinen kannatusmaksu 5 € kerätään paikan päällä, vain käteinen. 

Harkkakisaan tulee ilmoittautua ennakkoon osoitteeseen: ilmo.tt226@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai ennen tapahtumaa. Samasta osoitteesta saat myös lisätietoja. 

Tapahtumiin tarvitaan aina myös innokkaita talkoolaisia vastaamaan järjestelyistä. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua samaan sähköpostiin.

HUOMIOHUOMIOHUOMIO!!!!!
Tempoihin ja harkkakisoihin osallistuville tulee olla itsestäänselvää, että noudatetaan varovaisuutta ja huomioidaan muu liikenne sekä teiden kunto. Jokainen osallistuu omalla vastuulla.

Uusille harrastajille tiedoksi, että seuran harkkakisat ja tempot ovat aivan loistava paikka haastaa itseään ja testata kilpailunomaisessa ympäristössä omaa kuntoaan. Tapahtumat ovat nimensä mukaisesti HARJOITUSkilpailuita, eivät vakavasti otettavia kisoja. Rohkeasti vaan mukaan!

Juoksutreenit on peruttu niinä päivinä, kun on tempo tai harkkakisa.