Pyörätempo 37 km

Lähtö klo 18:30, info klo 18:20. Kaikkien osallistujien tulee olla infossa paikalla. Pyörätempon paikka on uusi. P-paikka sijaitsee Säijän koululla.  Ajamaan lähdetään Pirkkalantietä oikealle ja ajetaan kaksi kertaa 18,5 kilometrin lenkki, "Säijän temporeitti".  Tässä Google Maps -linkki reittiin.

Tempojen ja harkkakisojen järjestelyistä vastaa Janne Autero. Ei virallista ajanottoa, epävirallinen loppuaika otetaan ja laitetaan seuran Facebookiin ja Instagramiin @triathlonteam226_nokia, mikäli osallistuja ei sitä erikseen kiellä.

Tempo on avoin myös seuraan kuulumattomille.

 Vapaaehtoinen kannatusmaksu 5 € kerätään paikan päällä, vain käteinen. 

Tempoihin ja harkkakisoihin tulee ilmoittautua ennakkoon sähköpostiin:  ilmo.tt226@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai ennen tapahtumaa.

Tapahtumiin tarvitaan aina myös innokkaita talkoolaisia vastaamaan järjestelyistä. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua samaan sähköpostiin.

HUOMIOHUOMIOHUOMIO!!!!!
Tempoihin ja harkkakisoihin osallistuville tulee olla itsestäänselvää, että etenkin pyörällä ajettaessa noudatetaan varovaisuutta ja huomioidaan muu liikenne sekä teiden kunto. Jokainen osallistuu omalla vastuulla.

Uusille harrastajille tiedoksi, että seuran harkkakisat ja tempot ovat aivan loistava paikka haastaa itseään ja testata kilpailunomaisessa ympäristössä omaa kuntoaan. Tapahtumat ovat nimensä mukaisesti harjoituskilpailuita, eivät vakavasti otettavia kisoja. Rohkeasti vaan mukaan!

Juoksutreenit on peruttu niinä päivinä, kun on tempo tai harkkakisa.