Harkkakisa

  • ma 14.6.2021 klo 18:30
  • Linnavuoren uimaranta, Nokia

Matkat noin: 300 m - 9 km - 4 km. 
Lähtö klo 18:30, osallistujille info klo 18:15. Kaikkien osallistujien tulee olla infossa paikalla. Lähtö- ja vaihtopaikka: Linnavuoren uimaranta, Nokia. Harkkakisojen järjestelyistä vastaa Janne Autero. Ei virallista ajanottoa, epävirallinen loppuaika otetaan ja laitetaan seuran Facebookiin ja Instagramiin @triathlonteam226_nokia, mikäli osallistuja ei sitä erikseen kiellä.

Harkkakisa on avoin myös seuraan kuulumattomille.

Vapaaehtoinen kannatusmaksu 5 € kerätään paikan päällä. 

Harkkakisaan tulee ilmoittautua ennakkoon. Ennakkoilmoittautuminen alkaa viikkoa ennen tapahtumaa ja viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai ennen tapahtumaa. Jäsenille lähetetään asiasta sähköpostimuistutus. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen: ilmo.tt226@gmail.com.

Tapahtumiin tarvitaan aina myös innokkaita talkoolaisia vastaamaan järjestelyistä. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua samaan sähköpostiin.

HUOMIOHUOMIOHUOMIO!!!!!
Tempoihin ja harkkakisoihin osallistuville tulee olla itsestäänselvää, että etenkin pyörällä ajettaessa noudatetaan varovaisuutta ja huomioidaan muu liikenne sekä teiden kunto. Jokainen osallistuu omalla vastuulla.

Juoksutreenit on peruttu niinä päivinä, kun on tempo tai harkkakisa.